BTWclub moeiteloos website

Moeiteloos je btw-aangifte  doen in de BTW club

Ik zie ze zitten, deze ondernemers. Napratend met elkaar onder de overkapping van mijn werkruimte.  Ze hebben zojuist hun laptop dichtgeklapt,  want ze hebben het weer gedaan, de ondernemers van de BTW club. Ze hebben hun btw-aangifte moeiteloos, zelfverzekerd  EN ruim op tijd verstuurd. Om daarna te proosten met bubbels – ja, ook zonder alcohol - en met een goed gevoel het weekend in te gaan.

Uitstellen tot het laatste moment

En hoe is dat voor jou? Regel jij deze terugkerende klus zonder stress en op tijd en proost jij ook wanneer het is gelukt? Of stel je het uit tot het laatste moment en staan bubbels überhaupt niet in de koelkast.

Van veel ondernemers hoor ik dat het doen van de btw-aangifte een terugkerend gevoel van onrust geeft, een druk om de administratie bij te werken. Want de weken zijn voorbij gevlogen en de focus lag op andere zaken die ze veel belangrijker vonden. Maar het knaagt wel en de btw zingt op de achtergrond een beetje mee als een liedje, dat je je vooral niet beter laat voelen. Sterker nog, je voelt je opgejaagd en krijgt het gevoel je zaakjes niet op orde te hebben. Een zucht… Zo werkt het niet.

In (de maand) juli gaan de deuren weer open

Geeft jou een bijgewerkte administratie een gevoel van rust, maar heb je wel stok achter de deur nodig om die klus de klaren? Ik heb heel goed nieuws! Want deze maand kan jij nog bij de BTW club instappen, zodat je jouw btw-aangifte eind juli fluitend verstuurt.

Hoe gaat dat in z’n werk?

Eens in de maand op een vrijdagmiddag werk je in een paar uurtjes je administratie bij, samen met andere ondernemende vrouwen in een mooie ruimte op het Twentse platteland. Hier is ruimte en dé plek  om vragen te stellen en om van elkaar te leren. Hier praat je over: ‘Hoe doe jij dat nou eigenlijk?’. Ik support je hierbij, zodat jij de boel op orde hebt. En wanneer je dan die ene maand de btw-aangifte moet doen, je deze met een druk op de knop bij de Belastingdienst op de deurmat deponeert. En daarna sluiten we dan af met een vrijdagmiddagborrel. Hoe zou dat zijn? Ik heb zo het gevoel dat de letters btw, Belasting over Toegevoegde Waarde, op die middag getransformeerd kunnen worden naar Bubbels of Thee of Wijn.

Wanneer je doet wat je altijd deed…

Ben jij die ondernemer, die verlangt moeiteloos en zelfverzekerd haar administratie bij te werken en de btw-aangifte te doen? En daarnaast te netwerken en ondernemersverhalen te delen? Sluit je dan aan! Gewoon omdat wanneer je doet wat je altijd deed, je krijgt wat je altijd kreeg. En ik gun jou een andere manier die vóór je werkt.

13 juli 2023

 06 515 00 582

anita@zij-en-cijfers.nl