Persoonlijke ontwikkeling

Zij helpt je met je persoonlijke ontwikkeling 

Financieel inzicht

& Cijfers geeft jou weer stuur in je handen

Coaching

Helpt jouw en je bedrijf naar de volgende stap

Persoonlijke ontwikkeling

Waar ga je helemaal op aan en welke valkuilen kom je elke keer weer tegen? Als ondernemer groei je wanneer je jezelf goed kent en weet wat je drijfveren en je valkuilen zijn. Ik help jou met dit verlangen om te groeien door het inzetten van kleurcoaching volgens de Colour Comfort methode.

Zwaar en ingewikkeld? Zeker niet! Jouw voorkeuren voor bepaalde kleuren zeggen veel over je, over je verleden en je verlangens. Maar ook wanneer je niet bepaald dol bent op sommige kleuren geeft dat informatie. Informatie waarmee je bepaalde issues in je leven beter leert begrijpen. Je kunt hiermee enorme stappen maken in je persoonlijke ontwikkeling en veranderingen tot stand brengen.

Kleurcoaching geeft inzicht en helpt je met kiezen voor de meest duurzame opties voor jezelf en voor je bedrijf en dat is terugzien is in je geluk, in je cijfers, in je alles.

Financieel inzicht

Aan de hand van een concreet stappenplan begeleid ik jou naar een financieel fit bedrijf, waarbij je boekhouding maar een klein onderdeel is van je hele bedrijfsvoering en waarbij je je cijfers gaat begrijpen.

Een belangrijk onderdeel is de Geldboom, ook wel bekend als Profit First. De methodiek van de geldboom zorgt ervoor dat het geld dat je in je bedrijf ontvangt naar de takken van sport binnen je bedrijf stroomt. Je hebt deze geldstroom nodig om het leven te realiseren dat jou gelukkig maakt. Samen kijken we naar de doelen die je hebt gesteld en hoeveel je nodig hebt hiervoor. Zodat er altijd genoeg geld is in jouw bedrijf voor de doelen waarvoor ze zijn bedoeld. De groei en fitheid van jouw boom is tenslotte afhankelijk van de zorg die jij aan m geeft.

Financieel fit betekent dat je weet waar je staat met je bedrijf, waarvoor je het doet en waar je naar toe wilt om jouw vrijheid te leven. Je danst als het ware met je financiën.

Image001
AmindaFotografie Anita 0123 2

Coaching

Coaching binnen Zij & Cijfers gaat om krijgen van inzicht, zowel op het financiële als het persoonlijke vlak. Het gaat over veranderen van patronen die je in de weg zitten naar duurzame veranderingen, die je helpen naar dat mooie leven waarin jij de regie hebt om jouw vrijheid te leven.