AmindaFotografie Anita 0344

Cijfers en mensen

Als kind was ik heel leergierig en mijn liefde voor ‘de dingen op een rij te zetten’ brachten me naar banen met cijfers. Maar mijn echte belangstelling gaat uit naar de mens en het verhaal achter de cijfers.

In de afgelopen jaren heb ik meerdere trainingen en cursussen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling gedaan, die ik nu inzet in mijn bedrijf. Mijn opleiding tot Kleurcoach is voor mij echt de kers op de taart, omdat kleuren - onbewust – helpen jezelf beter te leren kennen.

Een groot inzicht dat de kleuropleiding mij heeft gegeven, is dat ik mij vaak heb geschikt naar mijn omgeving. Dat ik lange tijd ben blijven meelopen zonder mijn eigen pad door het bos te kiezen. Mijn droom is doen waar mijn hart een vreugdesprongetje van maakt - voorbij de inschikkelijkheid en dat gun ik jou ook.

AmindaFotografie Anita 0333

Mijn drijfveer

Ik ben er voor die vrouwen die zich meer bewust willen zijn van hun verlangens en zich ook persoonlijk willen ontwikkelen. Bij wie de twinkeling in hun ogen komt wanneer zij gaan doen wat ze ten diepste willen en dit financieel mogelijk willen maken voor zichzelf.

AmindaFotografie Anita 0389

Waar ik verder blij van word

Ik houd erg van dansen. Ik vind het heerlijk om met mijn gezin wat te ondernemen. Ik loop graag met onze hond langs de beek. Volgens mijn zus heb ik aan poetsen een broertje dood, want ik zit liever met een glas wijn en een goed boek op schoot. En daar heeft ze wel gelijk in.