Toen ik startte als ondernemer, startte ik nog helemaal niet als ondernemer

Ja, ik had me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. En dat was al een hele ondernemende stap voor mij, maar ondernemer zijn, dat voelt als een heel proces. Dat inschrijven is nu bijna negen maanden geleden.

9 maanden groeitijd
Het is de tijd die een kindje nodig heeft om te groeien voordat het de wereld in komt. Deze negen maanden had ik nodig om helder te krijgen wat ik nu precies wilde doen. Want dat ik mijn eigen business wilde, was me heel duidelijk, daarvoor had ik me tenslotte ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Maar hoe ziet dat ondernemerschap er dan precies uit? Nee geen administratiekantoor of boekhouden, zeker niet, want dat doe ik al dertig jaar, dat ken ik nu wel.

Het helpen van vrouwen die struggelen met cijfers
Ik heb veel ervaring met cijfers en daarnaast het verlangen naar het helpen van vrouwen die hiermee struggelen, maar dan wel met de persoonlijke touch en dieperliggende overtuigingen naar boven halen. Met kleurcoaching dan wel. Maar ja, wie zit daar dan op te wachten. Je wilt of je boekhouding op orde of je persoonlijke issues opgelost zien, leek mij. En toch, ik wil zo graag die twee werelden met elkaar verenigen. Want hoe is je bedrijf er financieel aan toe als jij met jezelf in de knoop zit en niet verder komt? En hoe ben jij eraan toe wanneer je bedrijf niet voor jou kan zorgen in financiële zin en je door de bomen het bos niet meer ziet.

Jouw personal coach naar een financieel fit bedrijf
Hier had ik het te pakken, mijn yin-yang, mijn boven en onder, mijn zonder het een, niet het ander. Zij & Cijfers, jouw personal coach naar een financieel fit bedrijf om je dromen te kunnen waarmaken.

4 september 2022

 06 515 00 582

anita@zij-en-cijfers.nl