Goudgeel heeft wat te vieren

De zomer gaat zo langzamerhand over in een volgend seizoen, de nazomer. Goudgele bloeiende bloemen en bladeren, die her en der die al wat verkleuren, kondigen de veranderingen aan. Het licht wordt zachter en in de ochtend zie je dauw op het gras. De lucht ruikt ook anders, frisser. Ik vind het altijd een hele fijne tijd, een gevoel van koesteren van de afgelopen zomerperiode en gelijkertijd de tijd van oogsten wat er al die tijd heeft mogen groeien en bloeien.

Een reden om te vieren
Goudgeel is als een bekroning op het gedane werk en even stilstaan bij dat bijzondere moment. Het vieren van een doel dat is gehaald of een bijzondere mijlpaal. Dankbaar zijn voor het goede in het leven. Door het moment te vieren voeg je een extra dimensie toe, die de gebeurtenis speciaal maakt.

Vandaag was zo’n speciale reden om te vieren. Dit keer op mijn werk bij De Comafin Groep. Mijn collega Dianne Hoentjen vierde haar 50e verjaardag en ze werd ‘s ochtends bij binnenkomst door collega’s ontvangen met confetti en slingers. Hugo Eijkelkamp bood namens de directie de felicitaties en bloemen aan en er stond een ontbijt klaar voor haar en alle collega’s die op kantoor waren. Stralen, dat deed ze tijdens het vieren van haar mijlpaal, deze bijzondere dag met een gouden randje.

Oogsten
Goudgeel is die kleur, die ervoor zorgt dat je kunt oogsten na je inspanning van doelgericht en gefocust werken. Het geeft je een gevoel van zelfvertrouwen, jubeltrots en overvloed. En ga jij dat dan vieren? Bewust de bubbels koud zetten of jezelf iets speciaals gunnen waarmee je even stil staat bij dat moment? Mocht je graag naar een mooie oogst toe willen werken op financieel gebied, zodat je het goede in het leven kan vieren, ik help je graag.

30 augustus 2022

 06 515 00 582

anita@zij-en-cijfers.nl